Puppyklassen

Babyklas

De baby’s zijn welkom vanaf 2 maanden tot 4 maanden.
Je pup krijgt een algemene inleiding op gehoorzaamheid, gevarieerde oefeningen i.v.m. toestelgewenning, ook voor agility. Hij maakt kennis met andere honden en mensen. Er wordt ook tijd vrij gemaakt voor vragen i.v.m. opvoeding.

De trainingen voor de baby’s gaan door op zondagmorgen van 10.00 u. tot 10.45 u. en op woensdagavond van 18.30 u. tot 19.15 u.

Breng mee:
– de eerste keer dat je komt: het vaccinatieboekje.
– iedere training: heel veel lekker geurende snoepjes, een speeltje, je pup aan een gewone vaste halsband (geen harnasje, tuigje, slipketting, …) en een gewone leiband (niet uitrolbaar).
Je zorgt best dat je pupje honger heeft als je komt trainen.

 

Groeiklassen

Voor pups tussen 4 maanden en 8 maanden.
In deze klassen werken we verder aan de houdingen, het volgen los en aan de leiband, het lopen naast de baas, het blijven, het komen naar de baas, de basis voor het apporteren en het spelen met de baas. We maken verder kennis met de toestellen en bouwen zo aan het vertrouwen tussen hond en baas. Ook nieuwe, oudere honden starten vanuit de groeiklassen.

In de hoogste groeiklas word je voorbereid op de instapproef.
Als de pup 8 maanden is kan je namelijk deelnemen aan de instapproef. Deze proef omvat de instap gehoorzaamheid, agility en hoopers. Wie geslaagd is, kan dus onmiddellijk de keuze maken tussen de verschillende disciplines en daar gaan trainen bij de beginners.

De trainingen voor de groeiklassen gaan door op zondagmorgen van 9.00 u. tot 9.45 u. (gewone groeiklassen) en van 11.00 u. tot 12.00 u. (voor de voorbereiding op de instapproef). Ook op woensdag van 19.30 u. tot 20.30 u. (gewone groeiklassen) en van 20.30 u. tot 21.15 u. (voor de voorbereiding op de instapproef)