Trainingen voor pups en jonge honden tijdens corona

Op zondag 10 januari willen wij (eindelijk!!) van start gaan met de eerste trainingen op onze nieuwe locatie in de Edestraat. Hoewel wij nu eigenlijk met deze prachtige terreinen en kantine op ‘hoge capaciteit’ zouden kunnen draaien (we keken er zo naar uit!) , zijn wij echter verplicht ons aan de huidige coronamaatregelen te houden. Daarom geven wij er voorlopig de voorkeur aan om training te geven aan pups en jonge honden, van 2 tot 8 maanden, omdat dit voor hen het meest noodzakelijk is.

  • De trainingen worden telkens gegeven aan groepjes van 4 (1 instructeur en 3 geleiders met hond).
  • Nieuwe leden zijn natuurlijk hartelijk welkom, want alleen wie lid is van de club kan deelnemen aan de trainingen.
  • Zo word je lid: Je kunt je lidmaatschap online regelen op deze website en daar krijg je ook het bericht hoe je het lidgeld kunt betalen. Ter plaatse worden geen inschrijvingen geregeld.
  • Zo schrijf je je online in voor de trainingen:
   Ga naar onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/HondEnGezel) en vraag bij ‘MEER’ en dan bij ‘GROEPEN’ om lid te mogen worden van onze privé-Facebookgroep. (Daar kun je alleen op als je lid bent.) Daar vind je de link naar het inschrijvingsformulier.
  • Omdat we met veel kleine groepjes na elkaar werken, is het moeilijk om rekening te houden met het voorkeursmoment van iedereen. Zorg dus dat je de hele zondagvoormiddag vrij bent. Je krijgt na inschrijving per mail een bevestiging en de mededeling van het uur waarop je mag komen trainen. Mocht er toch nog iets tussen komen, gelieve ons zo snel mogelijk te verwittigen, (0494/27 68 31), dan kan er iemand anders jouw plaats innemen.
  • Indien er meer dan 18 mensen inschrijven, zullen de mensen die de ene zondag niet aan de beurt konden komen, doorschuiven naar de daaropvolgende zondag.
  • We hopen dit in veilige omstandigheden en zonder problemen op te kunnen starten en rekenen op jullie medewerking. Dank je voor jullie begrip.

Verdere informatie vind je op de Facebookgroep.

We kijken er naar uit jullie te zien!!!