Hond & Gezel verhuist

Na veel uurtjes overleg tussen pot en pint en ook na vele vergaderingen zijn het bestuur en enkele ijverige vrijwilligers (die we eeuwig dankbaar zijn) klaar om jullie op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen i.v.m. onze verhuis.
De voor- en nadelen van heel wat opties werden wekenlang in de weegschaal gelegd. De grootte van de terreinen, de huurtermijn, de bereikbaarheid, de afstand tot onze huidige locatie, de mogelijkheid om te parkeren, de buren, de opbergruimte, de aanwezigheid van water en elektriciteit, de staat van het gebouw en alle administratieve rompslomp die nodig is om te kunnen blijven bestaan, speelden een rol in de keuzes die we gemaakt hebben.
Zo kwamen we tot het volgende besluit: we vonden een voorlopige locatie in Zedelgem, waar we heel snel (en betaalbaar) heen kunnen om te trainen, in afwachting van de verhuis naar het definitieve terrein.
Hier alle belangrijke data en verdere info:

Zaterdag 23 november en zaterdag 30 november is het ‘alle hens aan dek’ voor de verhuis. Alles wat al weg kan, wordt ingepakt of afgebroken en weggebracht. Ook op het terrein waar we heen gaan is werk te doen: de terreinen afbakenen, toestellen opbouwen, gerief wegbergen, ….
Wij doen dan ook een warme oproep tot alle leden die enkele uurtjes vrij hebben, om te komen helpen. Alle handige Harry’s en ijverige Henriettes zijn meer dan welkom 😉, ook tijdens de weekdagen tussen deze zaterdagen.
Best even contact opnemen met de voorzitter
Alvast heel erg bedankt.

Zondag 24 november: laatste training op onze huidige locatie …. we laten veel herinneringen achter, maar, ……

Zondag 15 december: ….. we houden de moed en de sfeer erin en stappen ons warm tijdens de Kerstwandeling: We vertrekken met onze hondjes vanuit de OLVA Steenbrugge, Baron Ruzettelaan 439- Assebroek (rechtover de Delhaize) voor een winterse tocht door de Assebroekse Meersen, dit op een moment naar keuze tussen 13 u. en 14.30 u. Onderweg is een drankje voorzien om nog warmer te krijgen, en we eindigen weer in de OLVA voor lekkere pannenkoeken met koffie. Wandelkaarten, voor de prijs van 6 euro, zijn tot 24 november te verkrijgen aan de bar maar later ook nog te bestellen via het mailadres: hond.en.gezel <at> telenet.be.

Zondag 12 januari: met frisse moed herstarten wij op onze voorlopige locatie in de Kruishillestraat 35 te Zedelgem, met dezelfde trainingsuren. We hopen iedereen terug te zien na deze iets langere winterstop dan andere jaren.

We verkopen ten voordele van onze verhuis ook pannenkoeken! Deze kunnen nog altijd besteld worden in het clubhuis voor de prijs van €6/kg of €3/pak. Je kunt ze zelfs reserveren om mee te nemen na de kerstwandeling en … ze zijn heerlijk!!!

Heel wat data dus om te onthouden en om te noteren in jullie agenda. We verwachten jullie vol enthousiasme!

Het bestuur en de trainers van Hond en Gezel