Puppyklassen voor honden tot 6 maanden

Babyklas

De babyklas wordt ingericht voor pups van 8 weken tot 16 weken.
Je pup krijgt een algemene inleiding op gehoorzaamheid, gevarieerde oefeningen i.v.m. toestelgewenning, balans, lichaamscoördinatie. Hij maakt kennis met andere honden en mensen. We bouwen aan een goede band tussen baas en hondje. Er wordt ook tijd vrij gemaakt voor vragen i.v.m. opvoeding.
De babyklassen starten op vaste data die je vindt bij ‘trainingsdagen en -uren’. We werken in blokken van 8 zondagen. Indien corona het toelaat, kun je tijdens deze weken ook een info-avond meevolgen.

Breng mee:
– de eerste keer dat je komt: het vaccinatieboekje.
– iedere training: heel veel lekker geurende snoepjes, een speeltje, je pup aan een gewone vaste halsband (geen harnasje, tuigje, slipketting, …) en een gewone leiband (niet uitrolbaar).
Je zorgt best dat je pupje honger heeft als je komt trainen.
Wil je zeker zijn van een plaatsje in deze babyklas? Vergeet dan niet het formulier in te vullen dat verschijnt in de pop-up!!

 Puppyklas
Voor pups tussen 4 maanden en 6 maanden.
In deze klassen werken we verder aan wat we leerden in de babyklas. Alles wordt verder uitgediept naar gehoorzaamheid toe: de houdingen, het volgen los en aan de leiband, het blijven, het komen naar de baas, de basis voor het apporteren en het spelen met de baas. We maken verder kennis met de toestellen en bouwen zo verder aan het vertrouwen tussen hond en baas.

Basics agility en hoopers
Ook voor pups tussen 4 maanden en 6 maanden. We werken ook hier verder aan wat de pups leerden in de babyklas, maar we gaan meer focussen op wat nuttig kan zijn in agility en hoopers. Balans, lichaamscoördinatie, snelheid, vertrouwen tussen hond en baas, toestelgewenning, ….
Puppyklas en basics agility en hoopers kunnen gerust gecombineerd worden, want de trainingen gaan op een verschillende dag door.