Groepen

Pré-puppies

Welkom vanaf 8 weken tot 16 weken

Wat leert uw pup hier :

Zijn naam, verzorgende handelingen, zitten, liggen, staan, kijken naar de baas (aandacht) , voorzichtig contact met andere pups en ook spelen wordt aangeleerd

 

Puppies

Welkom vanaf 12 weken tot 6 maand op woensdagavond  en vanaf 17 weken tot 6 maand ook op zondagvoormiddag.

Wat leert uw pup hier :

Aandacht voor de baas , zitten , liggen , volgen aan de leiband , komen naar het baasje en het spelen met de baas op een verstandige manier.

A beginners

Na 6 maand schuif je automatisch door naar de beginnende A’tjes. Deze groep is vooral om te zien hoever je staat, de trainer beslist dan wanneer je klaar bent om naar de A gevorderde groep te gaan. Hier is dus geen tijdspanne op.

Kom je als nieuweling in de club dan kom je ook eerst in deze groep terecht.

Wat leert je jonge hond hier :

Er wordt wat verder gewerkt aan de aandacht, de houdingen (zit, lig en staan), het volgen aan de leiband, aan de voet komen, in zit voor komen.

A gevorderden

Eens de trainer uit de A beginners beslist dat je klaar bent voor de A gevorderden kom je in deze groep terecht. Je blijft in deze groep tot er een overgang is van A naar B waar je dan vrijwillig aan mee doet.

Wat leert je hondje hier :

Er wordt wat verder gewerkt aan de aandacht, de houdingen (zit, lig en staan), blijven, het volgen aan de leiband, aan de voet komen, in zit voor komen, apport dragen.

B Groep

Nadat je bent geslaagd op de overgang van A naar B kom je in deze groep.

Wat leert je hond hier :

Hier wordt naast de oefeningen uit de A ook al los gewerkt. Wat er nieuw is, apporteren en de slalom tussen andere honden. Als je mee doet aan de overgang van B naar C en je bent geslaagd ga je naar de C groep.

C Groep

Hier wordt vooral aan de oefeningen voor het BREVET gewerkt. Dus het voorstellen, de houdingen, volgen aan de leiband, los volgen, de voet, de zit voor, terug naar plaats en apport.

D Groep

Eens je het BREVET behaald hebt kom je bij de D groep (Debutanten). Hier wordt je klaargestoomd voor wedstrijden. Je bent uiteraard niet verplicht om wedstrijden te doen.

Hier leer je alle oefeningen aan die je nodig hebt om aan wedstrijden deel te nemen.

GP1 en GP2

Dit zijn de hogere wedstrijdgroepen die uitsluitend trainen op wat ze in wedstrijden moeten kunnen.

Je kan trainen in de GP1, indien je dit wenst, wanneer je op minimum 5 wedstrijden meer dan 85/100 hebt behaald.